Simon Dixon forudsiger Bitcoin Boom midt i manglende banksystem

Simon Dixon, administrerende direktør og medstifter af kryptoinvesteringsplatform BnkToTheFuture, beskriver, hvad han ser ske med Bitcoin, når stimuluspakker og hjælp til sidst er løbet tør.

I et interview med Daniela Cambone siger Dixon, at private banker utilsigtet kunne gå ned på ejendomsmarkedet og skabe et deflatorisk rod, der ødelægger bankerne.

”Til sidst tror jeg, at når stimuluspakkerne stopper, og helikopterpengene stopper, så kommer den sande natur af folks individuelle balance ud, og det første sted, der rammer, er ejendomsmarkederne.

Ejendomsmarkedet er virkelig den mekanisme

Ejendomsmarkedet er virkelig den mekanisme, hvormed private banker opretter digitale valutaer hver gang de udsteder et lån. Så hvis bankerne ikke har solgt nok af disse giftige aktiver til din pension, som de gjorde før den sidste finanskrise, så udsætter det bankernes balance for, hvad de er, og fordi banker bestemt er for store til at mislykkes med virkningen af ​​det deflation over den globale verden ville være katastrofal for alle. ”

I modsætning til finanskrisen i 2008 mener Dixon, at regeringer måske ikke griber ind for at forhindre banker i at kollapse, hvilket nødvendiggør en ny form for valuta.

”Jeg tror denne gang snarere end bail-ins og bailouts på grund af al den sociale uro i øjeblikket kunne [bailout fra regeringen] erstattes med blot at lade banken gå i stykker.

Og i stedet for at bruge nogle af disse FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) forsikringsordninger, der kun har ca. 1% af alle indskud, det er forsikret eller mindre end 1%, så har du brug for en ny form for penge, der vil blive injiceret i økonomien og en rigtig enkel måde at gøre det på er bare at oprette en app i centralbanken og centralbanken, der siger:

‚Alle downloader denne app, du får nogle helikopterpenge,‘ og hvis Chase-banken går i stykker, så er enhver indbetaling du havde vil blive erstattet med denne nye centralbank digitale valuta.

Du erstatter i det væsentlige gældsbaserede penge, der blev oprettet af en privat bank med ikke-gældsbaserede penge oprettet af en centralbank, og du har en ikke-inflationær mekanisme til at nedbringe økonomien, og så skal vi have valutakrige globalt, og IMF ønsker at gøre det på global skala. ”

Dixon mener, at folk ikke behøver at bekymre sig om

Dixon mener, at folk ikke behøver at bekymre sig om, at deres midler nedfryses i disse nye centralbank-apps, men de bør være bekymrede over deres privatliv og personlige friheder, hvis disse nye former for penge skulle realiseres.

Dixon fremhæver, at han gennem hele kaoset med potentielle bankkollaps forventer, at BTC gennemgår ekstrem volatilitet, men tendensen vil forblive åbenbar.

”Jeg har set min $ 30 Bitcoin gå ned til $ 3 på en dag. Jeg har set min $ 1.250 Bitcoin gå ned til $ 250. Jeg har set min $ 20.000 Bitcoin gå ned til $ 3.000 på en måned. Jeg forventer fuldt ud, at min $ 100.000 Bitcoin går ned til $ 30.000, men tendensen er simpelthen klar. Forsyningen kan ikke ændres. ”